Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
In vroegere jaren was het niet ongewoon dat men in een glas geuze kandijsuiker toevoegde. Op den lange duur ontstond een "spontaan gegist" tarwebier met een perfect zoetzuur uitgebalanceerde smaak. Het bier kreeg de naam Faro.
Ten tijde van Breughel was
Het bier Lindemans Framboos wordt gebrouwen door Brasserie Lindemans in Vlezenbeek in België.
Het bier Lindemans Appel wordt gebrouwen door Brasserie Lindemans in Vlezenbeek in België.
Oorspronkelijk werd deze zoetzure drank bekomen door het toevoegen van verse krieken aan halfjonge lambiek. Het toevoegen van fruit zorgde voor een nieuwe fermentatie in de eiken vaten. Na 8 tot 12 maanden bleven van de krieken enkel de pitten en pellen o
Dit is de topper van Lindemans, laat de kurk niet ploppen en schenk het bier daarna in een slank glas. Dit bier lijkt op een combinatie van lambiek en champagne.
Het bier Lindemans Gueuze wordt gebrouwen door Brasserie Lindemans in Vlezenbeek in België.
Het bier Lindemans Cassis wordt gebrouwen door Brasserie Lindemans in Vlezenbeek in België.
Het bier Lindemans Pecheresse wordt gebrouwen door Brasserie Lindemans in Vlezenbeek in België.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad